Jdi na obsah Jdi na menu

II.liga - muži AK Kroměříž po třech kolech na prvním místě skupiny E

Po “jarní části”, třech proběhlých kolech v Hodoníně, Vyškově a Otrokovicích, je naše družstvo mužů na průběžném a skvělém 1. místě skupiny E. Dvě kola vyhrálo a jednou bylo těsně druhé za AC Moravskou Slavií Brno. Je to skvělý počin a těší nás, že po jedenáctileté pauze se družstvo podařilo znovu postavit a to tak, že pokračuje v dobrém jménu bývalého vítěze atletické extraligy a Mistra ČR družstev. V současnosti takové ambice nemáme, ale jsme moc rádi, že naši chlapi můžou startovat za naše družstvo a vychutnávat si týmovou radost z úspěchů. Jsme vděční a musíme poděkovat i sponzorům, kteří naše družstvo podporují. DĚKUJEME !

Protože se jedná o soutěž družstev, nechceme vyzdvihovat individuální úspěchy jednotlivců, nicméně pilíři družstva se stali nejlepší bodovači Adam Brázdil, Adam Skácel, Dominik Sokola, Petr Žďára, dále kapitán a veterán Filip Klvaňa, jenž je pamětníkem oněch slavných dob družstva.
Velký dík patří také vedoucímu družstva a závodníkovi v jedné osobě, Vojtěchu Březkovi a trenérovi i aktivnímu závodníkovi Petru Hudečkovi. DÍKY CHLAPI !

 

VÝSLEDKY 2. kola: https://online.atletika.cz/vysledky/72372

VÝSLEDKY 3. kola: https://online.atletika.cz/vysledky/72373/0/2

 

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/reel/C7mQMjCIZmG/?igsh=MWljcjAxcDBtamVkbQ==

INSTAGRAM2: https://www.instagram.com/reel/C8T6dbbg0IF/?igsh=YW1zdXh2dXBwaQ==

Soutěže družstev ČR - tabulky po 3.kolech

Ve výsledcích si můžete vyselektovat i bodování družstev a bodování jednotlivců (nalevo dole v menu - pod disciplínami body oddíly a body závodníci, použít vždy filtr Muži).

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky II.liga 2024