Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

MČR mužů a žen - Dominik Sokola obsadil 6.místo v hodu oštěpem

Na víkendovém Mistrovství České republiky, které se konalo ve Zlíně, obsadil náš oštěpař Dominik Sokola 6. místo, výkonem 60,70m. Jeho výkon silně poznamenalo svalové zranění, které si přivodil při rozcvičování a dovolilo mu pouze tři pokusy, navíc ze šestikrokového rozběhu. Z tohoto pohledu lze Dominikovo vystoupení považovat za maximální možné, s přívlastkem hrdinské. 

mcr-2021.png

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Brána do prázdnin 2021

Město Kroměříž uspořádalo prostřednictvím Domu kultury v sobotu 26.6.2021 sportovní prezentaci klubů působících na území města, s přiléhavým názvem “Brána do prázdnin”. Naši atletickou přípravku reprezentovali trenérky Kristýna Krejsová a Adéla Novotná.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Brána do prázdnin 2021

Petr Žďára - nejúspěšnější mladý sportovec města Kroměříže

Náš mladý a talentovaný atlet, Petr Žďára, byl Sportovní komisí RMK vyhodnocen jako nejúspěšnější mladý sportovec města za rok 2020. Během jednoho víkendu získal na Městském stadionu v Ostravě titul juniorského mistra ČR v běhu na 800m a také bronz v běhu na 1500m.  

ODKAZ: https://www.mesto-kromeriz.cz/aktuality/tiskove-zpravy/nejuspesnejsi-mladi-sportovci-a-trenerska-osobnost-ziskali-oceneni-města/

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

I. kolo Krajského přeboru družstev staršího žactva (Zlín)

Ve středu 2.6. se naše družstvo žáků a žákyň zúčastnilo I. kola Krajského přeboru družstev staršího žactva, které se konalo ve Zlíně, na Stadionu Mládeže. Trenérům Vojtovi Březkovi a Petru Hudečkovi se podařilo sestavit obě družstva a seznámit je se soutěžním režimem a budovat tak nejen jejich sportovní, ale také i životní růst. Družstva obsadila pěkné 7. a 8. místo.

1---kopie.jpg   

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

“ATLETI SPOLU” - i my jsme se zapojili

atletispolu_ig-002.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: Atleti spolu 2021

MČR V MARATONU - Tomáš Navrátil při své premiéře obsadil pěkné 10. místo

Náš vytrvalec Tomáš Navrátil vybojoval na Mistrovství České republiky v Praze, při své premiéře na maratónské trati pěkné 10. místo a časem 2:29:28 hod. si vytvořil hodnotný osobní rekord. Gratulujeme!

456bde23-1a81-4499-be1e-79899c55f5ae.jpeg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

V rámci nových aktuálních možností začínáme trénovat i s mládeží

V rámci vládou postupně uvolňovaných možností jsme v pátek obnovili v povoleném počtu i tréninky naší atletické přípravky. A s příchodem pondělí 17.5. budeme konečně opět trénovat "normálně", tj. v počtu max. 30 osob na "hřiště". 

4.jpg

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

MČR v půlmaratónu - bronzová medaile Ondry Fejfara

První letošní jarní Mistrovství České republiky se konalo v půlmaratónu v Ostřešanech u Pardubic. Běželo se na mírně členité trati v nepříjemném větru, který nedával šanci ke kvalitním časům. Atletický klub Kroměříž reprezentovali Ondřej Fejfar a Tomáš Navrátil a nevedli si špatně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Fotografie: MČR v půlmaratónu 2021

Požehnané a poklidné Velikonoční svátky!

Přejeme všem poklidné a požehnané Velikonoční svátky!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality

Petr Žďára stříbrný na Halovém mistrovství ČR

Petr Žďára, náš momentálně nejlepší běžec, vybojoval na víkendovém Halovém mistrovství ČR juniorů a dorostu, které se uskutečnilo v Ostravě. Doběhl v novém klubovém halovém rekordu 1:54,24 min a za vítězným Eliášem z Holešova zaostal o necelých osm desetin sekundy.

250755b8-0520-49a1-bb40-52c4a9f28737.png

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality